Bevaring, konservering og digitalisering

Media Conservator tilbyder rådgivning, konservering, digitalisering, bevaring og restaurering af primært fotografier, tegninger, tryk, breve og andet papir. Opgaven tilpasses dine behov og genstandens tilstand, alt efter om det drejer sig om et enkelt værk, et helt arkiv eller noget der i mellem. Restaurering udføres af uddannet papirkonservator.


Konservering

Gennemsyn og optimering af opbevaringsforhold. Alle aspekter der påvirker kulturgenstande, kunst og arkivalier gennemgås. Indpakningsmaterialer, lys, luft og temperatur fastlægges og forbedres så alle genstande opbevares bedst muligt. 
 

Restaurering

Fysisk restaurering udføres af uddannet konservator på eget værksted. Det kan være papirgenstande så som fotografier, breve, tryk, tegninger, fotoalbum, bøger. Det kan blandt andet være lapning af rifter, fastlægning af løst farvelag eller udglatning af krøllet papir.

Digitalisering

Scanning og digitalisering af fotografier og papirgenstande, digital restaurering af skadede og skjoldede fotografier eller misfarvede fotografier. Farvebalancen oprettes, støv og revner fjernes, tabte dele rekonstrueres.
 

 

Tilstandsrapport

Få en rapport, der giver overblik over et kunstværks tilstand, med fotodokumentation og fagspecifikke udtryk. Et hvert værdifuldt kunstværk bør have en tilstandsvurdering ved salg, udstilling, flytning, udlån eller fastsættelse af forsikringsværdi. 

Projektledelse

Opgaver i alle størrelser, så som flytning af et kunstværk eller helt arkiv, digitalisering og registrering af en fotosamling eller forbedring af opbevaringsforhold. I får en rapport og bevaringsplan lavet af en uddannet konservator.

 

Kunder

DTU-2.jpg
NederlandsFotomuseum-1.jpg
 
Louisiana-1.jpg