Bevaring og konservering i én pakkeløsning

Jeg tilbyder rådgivning, konservering, digitalisering, bevaring og restaurering af primært fotografier, tegninger, tryk, plakater, fotoalbum, breve og andet papir. Opgaven tilpasses dine behov, alt efter om det drejer sig om et enkelt værk, et helt arkiv eller noget der i mellem.  


IMG_1599.JPG

Projektledelse

Opgaver i alle størrelser, så som flytning af et kunstværk eller helt arkiv, digitalisering af en fotosamling eller forbedring af opbevaringsforhold. Jeg sørger for at opgaven bliver genneført fra start til slut.


Condition Assessment

Få en rapport der giver overblik over et kunstværks tilstand, med fotodokumentation og fagspecifikke udtryk. Et hvert værdifuldt kunstværk bør have en condition assessment rapport ved salg, udstilling, flytning, udlån eller fastsættelse af forsikringsværdi. 


Konservering

Gennemsyn af opbevaringsforhold. Alle aspekter der påvirker kulturgenstande, kunst og akrivalier gennemgås. Indpakningsmaterialer, indramning og lys, luft og temperatur fastlægges og forbedres så alle genstande kan bevares så længe som muligt. 

Restaurering

Fysisk restaurering udføres til en vis grad når man risikerer at dele af et værk eller genstand kan gå tabt eller der er en skade som skæmmer værket. Det kan være lapning af rifter, fastlægning af løst farvelag eller udglatning af krøllet papir. 


Digitalisering

Scanning af fotografier og papirgenstande, digital restaurering af skadede fotografier eller misfarvede fotografier. Farvebalancen oprettes og tabte dele rekonstrueres, så tidligere tiders